KPN Retour

Retourzendingen zijn voor de meeste retailers een pijnpunt en KPN is daarop geen uitzondering. Maar, als je de regels goed volgt is er niets aan de hand! Als u uw aankoop bij hen wilt retourneren dan hebben ze bepaalde voorwaarden die van toepassing zijn. Bijvoorbeeld zoals het doen volgens hun beleid of het voldoen aan eisen van het product zoals de conditie etc. Hieronder ga ik in detail in op hoe dit proces werkt, dus lees verder…

KPN Producten retourneren

Je hebt een product van KPN gekocht dat je niet bevalt en nu wil je het terugsturen. Maak je geen zorgen, er zijn verschillende manieren om het artikel terug te sturen, afhankelijk vanwaar je het gekocht hebt. Als je in de winkel via de telefoon of KPN haar techniekdienst hebt gekocht, ga dan naar een van de winkels van KPN. Belangrijk is dat deze aan de retourvoorwaarden van KPN voldoet. U kunt de dichtstbijzijnde winkel kiezen. U hoeft het product niet naar dezelfde winkel terug te brengen als waar het gekocht is. Meer informatie over alle filialen van KPN vindt u op de website van KPN.

Als je een apparaat via de KPN-webwinkel hebt besteld, verschilt het retourbeleid. Als je hulp nodig hebt bij het terugsturen en waarheen, neem dan contact met KPN op via telefoon of e-mail voor hulp. Met het aankoopbewijs (bestelnummer) en de originele verpakking intact, accepteren ze retouren binnen twee weken na de datum van ontvangst zonder kosten. U zult een retouradres ontvangen van KPN.

Experia box en teleplan apparatuur terugsturen?

Bepaalde producten die je in bruikleen hebt van KPN, bijvoorbeeld een experiabox of teleplan apparatuur kunnen meestal kosteloos geretourneerd worden.  

Bruikleen producten van uw digitenne abonnement: Digitenne tv-ontvanger, Digitenne antenne, Stroomadapter Bruikleen producten van uw digitenne abonnement: Een modem (Experia Box), Tv-ontvanger(s), Stroomadapter(s)  

Retouradres

Kpn
Antwoordnummer 10119
2400VB Alphen aan den Rijn

kpn retour

Voorwaarden en Retourbeleid

Wat als het product u niet bevalt? Kan het teruggestuurd worden of niet? Ja, natuurlijk. U kunt een defect artikel bijvoorbeeld binnen 14 dagen retourneren, ook kun je binnen deze termijn om een andere reden een product retourneren. Het proces start vanaf het moment dat er een overeenkomst met KPN is gesloten (bevestigd door datum) of op de dag dat het laatste pakket is afgeleverd in het geval dit eerder is gebeurd dan dat andere artikelen zijn verzonden.

Om het retourneren gemakkelijk te maken, biedt KPN een 14 dagen retourbeleid. Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop binnen de gestelde termijn, stuur je het gewoon in goede staat terug en krijg je je geld terug! Kijk ook op Track&Trace om te weten te komen waar je pakket zich bevindt, zo weet je wanneer je ongeveer je geld terug kan verwachten. Dit gebeurt enkele dagen nadat KPN de producten ontvangen heeft.

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
© 2021 Retourneren.net. Alle Rechten Voorbehouden
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x