HEMA Retour

HEMA heeft een ruim retourbeleid, dus je zit niet aan je aankoop vast als deze niet aan je wensen voldoet. Wil je het product om wat voor reden dan ook niet houden, dan vergoedt of ruilt HEMA artikelen die in de winkel zijn gekocht graag binnen 30 dagen na levering. Ook bestellingen via de website komen in aanmerking, zolang ze maar voor de 14e dag na ontvangst bij HEMA binnen zijn! Om in aanmerking te komen voor een ruiling of tegoedbon voor een ander artikel , moeten alle producten ongebruikt en ongewassen in de originele verpakking met aangehechte labels worden geretourneerd.

Artikel retour brengen naar fysieke winkel van HEMA

U kunt elk product in de winkel of uit onze webshop retourneren in een fysieke winkel. Neem je kassabon, pakbon en artikelen mee terug naar ons! We betalen je meteen terug voor alles wat daarvoor in aanmerking komt – zorg er gewoon voor dat je alles meeneemt zodat we alle nodige informatie hebben.

Het maakt niet uit waar een artikel oorspronkelijk is gekocht (in een van onze fysieke winkels of via deze website), als er problemen zijn, kom dan gewoon naar een winkel toe. Elke aankoop is belangrijk voor HEMA en verdient wat aandacht. Bij HEMA willen ze klanten die blij zijn met hun aankopen. Ze zorgen ervoor dat u tevreden bent en als u dat niet bent, zullen ze er iets aan doen.

Retour sturen via UPS

Bestel een product in de webshop en maak je geen zorgen over het terugsturen ervan. Download gewoon het retourformulier via hun website en vul dit formulier in. Doe het in de doos waarin u alle producten wilt terugsturen, sluit het goed af en lever het af bij een UPS-vestiging in de buurt of breng het naar een HEMA winkel. Bij HEMA crediteren ze u binnen 14 dagen op uw bankrekening zonder verzendkosten!

Welke voorwaarden gelden er?

Retourzendingen zijn altijd mogelijk, zolang het product nog in de originele verpakking zit en niet beschadigd is. Lees het retourbeleid op de website van Hema voor alle detail. Sommige producten met een houdbaarheidsdatum of gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

hema retour

Welke garantie biedt HEMA?

Heeft u een kapot product van HEMA? In sommige gevallen dekt uw garantie kapotte of beschadigde producten. De garantie verschilt per productgroep, dus zorg ervoor dat u de details kent van het product dat u koopt! Matrassen hebben bijvoorbeeld een garantie van 10 jaar en elektronica kan ook een eigen fabrieksgarantie hebben. Daarnaast geldt natuurlijk de wettelijke garantie zoals die geregeld is in de wet. Neem contact op met de klantenservice als er iets mis of defect is na aankoop, ze kunnen u helpen met het oplossen van eventuele problemen.

Heeft u nog vragen?

Nog vragen over het retourbeleid of algemene voorwaarden van HEMA? Kijk op de website van HEMA of neem contact op met de klantenservice. Ze helpen u graag verder!

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
© 2021 Retourneren.net. Alle Rechten Voorbehouden
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x