Decathlon Retour

Decathlon is de perfecte plek voor atleten, gezinnen en outdoor enthousiastelingen. Ze hebben een grote verscheidenheid aan producten om aan je behoeften te voldoen, wat je ook zoekt! Daarnaast bieden ze ook nog eens een hele goede service aan. Als je bijvoorbeeld iets koopt bij Decathlon, maar besluit dat het niet helemaal naar wens is, geven ze je tot 365 dagen de tijd vanaf het moment dat je het hebt gekocht om een retouraanvraag in te dienen! In dit artikel leggen we u stap voor stap uit, hoe dit in zijn werk gaat.

Hoe kan ik een product retourneren bij Decathlon?

Hoe retourneer ik een artikel? Eerst moet u inloggen met uw account op de website van Decathlon. Log in en ga naar de ‘bestellingen’ sectie van uw profiel. Klik op ‘Retourzending aanmaken’. Op die pagina vul je informatie in over waarvandaan het artikel wordt teruggestuurd (je postcode). Op de Decathlon-site is er ook een link voor het aanmaken van labels met alle nodige instructies voor wat moet worden opgeschreven of afgedrukt zodat ze retourzendingen correct kunnen verwerken. Volg gewoon die richtlijnen!

Zorg ervoor dat je een stevige doos koopt en pak deze zorgvuldig in om de inhoud te beschermen bij het terugsturen! Bij Decathlon-winkels kunt u ook alle artikelen die niet zijn gebruikt, terugbrengen. Het retourneren is gratis, op voorwaarde dat je over een kassabon beschikt of dat je een actief lid bent van hun sportpasprogramma en het product niet intensief door u is gebruik.

Gratis retour sturen via Homerr

Homerr is het Nederlandse antwoord op duurzaamheid. Homerr heeft geen eigen busjes, maar gebruikt in plaats daarvan al bestaande voertuigen bij jou in de buurt, waardoor je tot 79% CO2 uitstoot bespaart. Met meer dan 1500 punten door heel Nederland is er altijd een locatie bij u in de buurt! Hiermee zorg je ervoor het retourproces op een duurzame manier verloopt.

U kunt uw Homerr pakket verpakken tot 80x35x35 centimeter, en een retourlabel is niet nodig! Het enige wat u hoeft te doen is het nummer op de buitenkant van de doos te noteren.

Retouradres:

Antwoordnummer 2470

6800 VJ Arnhem

Retournummer (Dit nummer kun je zien na het indienen van een retouraanvraag bij Homerr)

De laatste informatie over retourneren bij Decathlon vindt u op https://www.decathlon.nl/help/services/_/R-a-retouren.

Decathlon retour

Binnen hoeveel dagen kan ik een pakket retour sturen?

Je hebt 365 dagen om je product bij Decathlon terug te brengen! Als je VIP-lid bent, geldt dat ook voor alle toekomstige aankopen. Het enige wat je hoeft te doen is het artikel te registreren en het binnen 14 werkdagen of minder terug te sturen.

Je kunt 365 dagen retour krijgen van Decathlon als je je binnen twee weken na aankoop registreert – ervan uitgaande dat je je Sportpas met aankoopinformatie er nog op hebt staan! Voor vaste klanten zoals ik, die hun pas niet altijd bij de hand hebben, is het belangrijk dat je onthoudt waar die is voor je een artikel terugstuurt. Anders geven we slechts terugbetalingen tot 90 dagen na de aankoopdatum (ik kwam daar te laat achter!).

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
© 2021 Retourneren.net. Alle Rechten Voorbehouden
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x