AliExpress Retour

In de huidige tijd worden bijna alle zaken online gedaan. AliExpress is al een tijdje een van de meest populaire bedrijven en ze hebben actieve verkopers gevestigd in vele landen over de hele wereld. In principe kunt u alles bij hen kopen, maar hun verzendtarieven zijn afhankelijk van het land waar uw bestelling vandaan komt. Sommige artikelen kunnen goedkoper zijn als ze naar andere locaties worden verzonden als gevolg van internationale handelsovereenkomsten met bepaalde landen of gebieden buiten het vasteland van China.

Ali Express heeft de e-commerce stormenderhand overgenomen omdat het iedereen toegang geeft tot betaalbare prijzen die ze nergens anders kunnen vinden! Je vindt er echt tienduizenden goedkope producten, maar ook duurdere producten. Beoordelingen maken het makkelijk een betrouwbare verkoper te vinden. Het bedrijf heeft miljoenen Europese klanten.

Bij verzending kun je vaak een keuze maken vanuit welk land het geleverd wordt. AliExpress is een prachtig platform voor het vinden van artikelen van over de hele wereld. Soms kan het echter lastig zijn om een artikel te vinden dat snel wordt verzonden en op tijd aankomt vanwege de locatie in China of andere landen buiten Europa.

Het is belangrijk om te weten dat verkopers van AliExpress normaal gesproken vanuit China verzenden, omdat ze daar de meeste magazijnen hebben. Gelukkig hebben ze tegenwoordig ook steeds meer magazijnen ergens anders in de wereld.

Hoe werkt het retourneren van een pakketje via AliExpress?

Bij AliExpress kan het proces van het retourneren van uw pakket sterk verschillen. Je weet niet zeker wat je kunt verwachten totdat je op het profiel van een verkoper klikt en hun retourbeleid leest voordat je tot aankoop overgaat. Er zijn veel verkopers uit verschillende landen actief op deze site met een uiteenlopend retourbeleid- sommigen bieden een terugbetaling zonder vragen te stellen. Anderen zullen alleen een tegoedbon geven ter compensatie als zij van mening zijn dat het te laat was of op enigerlei wijze beschadigd is door verzending.

Het exacte proces van het retourneren van mijn bestelling varieert afhankelijk van de verkoper van wie ik iets koop op AliExpress! Sommige winkels hebben zeer specifieke richtlijnen over wanneer klanten contact met hen moeten opnemen na het plaatsen van een bestelling en hoe lang de klant moet wachten voordat hij zijn geld terugkrijgt; andere zullen niets terugbetalen tenzij er schade is aangericht tijdens de verzending.

Een verkoper in Spanje kan bijvoorbeeld een adres in dat land opgeven als retourneerpunt, ook al heeft hij het artikel niet vanuit dat land naar jou gestuurd. In veel gevallen (maar controleer altijd het beleid van de verkoper voordat u bestelt) betekent dit dat u zelf voor de terugzending moet betalen en wel op eigen kosten – of het risico loopt twee keer te moeten betalen! Het is daarom heel belangrijk om te controleren of ze gratis retourzendingen aanbieden als je online bestelt.

aliexpress retour

Géén retouradres aanwezig?

Bij het niet kunnen vinden van een retouradres, is het raadzaam om contact op te nemen met de verkoper via hun website. Bijna alle producten hebben een webpagina van het bedrijf die u kunt raadplegen voor info over hoe u uw aankoop kunt retourneren.

Als u niet zeker weet waar een AliExpress pakket geretourneerd moet worden, probeer dan de verkopers’ webpagina online te bekijken. Bijna elke verkoper heeft zijn eigen site met informatie over retourzendingen en klantenservice!

Op deze manier kun je gemakkelijk informeren naar het retourbeleid van een verkoper. Informeer naar het retouradres waar je een product naar kan terugsturen en wanneer je je aankoopbedrag krijg terugbetaald.

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
© 2021 Retourneren.net. Alle Rechten Voorbehouden
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x