Bol.com Retour

Bol.com is de nummer één Nederlandse winkel voor al je benodigdheden! Van kleding tot boeken, games en accessoires – deze online winkel heeft het allemaal. Bol medewerkers zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor het geval je iets nodig hebt of vragen hebt over je bestelling, die ze ook nog eens gratis verzenden binnen 3-5 dagen (afhankelijk van waar je woont). Woon je in Nederland, wordt een artikel vaak de volgende dag al bezorgd. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om bepaalde producten dezelfde dag nog geleverd te krijgen!

Een van de beste functies die Bol.com te bieden heeft is hun terugkeerbeleid. Dit kan binnen een periode van 14 dagen na aankoop. In deze periode kan u alle items terugsturen en een volledige terugbetaling ontvangen of het product ruilen voor een ander item indien gewenst. Bijvoorbeeld als je een defect artikel hebt ontvangen.

Hoe kan ik een product retourneren bij Bol.com?

Retourneren bij Bol.com is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Het enige wat je hoeft te doen is in te loggen en naar je account te gaan, de bestelling te zoeken die geretourneerd moet worden en op “artikel retourneren” te klikken. Vervolgens te selecteren waarom het verkeerd voor je was of als er problemen waren met de verzending/levering – alles behalve fabricagefouten -, een formulier in te vullen over wat er teruggaat en waar ze je geld naar toe moeten sturen. En daarna te bevestigen door al deze informatie nog een laatste keer door te nemen voordat je op verzenden klikt!

Wanneer een product je niet bevalt, retourneer je het gratis naar de leverancier! Ben je niet blij met je nieuwe aankoop? Geen zorgen – log gewoon in via Bol en ga terug naar accountinstellingen om bestellingen te zien die geleverd zijn, hier kun je kiezen om ze te ruilen of terugbetalen. Ruilen kan bijvoorbeeld als een artikel kapot is. Het is snel en gemakkelijk en in de meest gevallen ook gratis!

Wanneer je via Bol.com aangeeft een product te willen retoruneren, ontvang je een mail met instructies, het retouretiket uitprinten en vervolgens op het pakket plakken. Je kunt je pakket via een servicepunt versturen en je krijgt het track en trace nummer. Je zult je geld terugkrijgen als Bol.com het product retour heeft ontvangen.

bol.com retour

Hoe zit het met grote pakketten?

Wanneer zware artikelen of een groot pakket retour moet dat je zelf niet kunt versturen, dan komt Bol.com dit pakket kosteloos bij je ophalen. Je hebt in dit geval dus geen retouradres van bol.com nodig, maar hoeft enkel via de website een retouraanvraag in te dienen. Vervolgens maak je een afspraak wanneer het product wordt opgehaald door een medewerker om geretourneerd te worden.

Het is mogelijk dat u moet betalen voor het terugsturen van uw product. Onder deze omstandigheden zal dit duidelijk worden aangegeven bij de bestelling en ook bij de levering zodat er geen verrassingen zijn.

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rj ravia
rj ravia
1 jaar geleden

goedemorgen het is te klein

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x